PDA

View Full Version : render layers creating folders


tdHendrix
07-16-2010, 01:37 AM
I'm rendering from the command line using render layers, but Maya keeps creating subfolders with the render layer name by default. I want to be able to render all the images into the same folder without Maya automatically creating folders. Does anyone know how to make it not do that? Thanks.

m-u-r-p-h-y
07-16-2010, 07:56 PM
http://download.autodesk.com/us/maya/2011help/files/Rendering_Windows_and_Editors_Render_Settings_Common_tab.htm

CGTalk Moderation
07-16-2010, 07:56 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.