PDA

View Full Version : I'm facing a big problem with poly-modelling!


SkateFreak
07-12-2010, 08:08 PM
help needed!

I hope you guys can help me out i'm desperate!

I've got this annoying problem with the cut tool on my model.
I can use it only on the border's vertices.

Here is a video of it: (pay attention to the cursor! it changes only when i put it on the border vertices!)

http://www.youtube.com/watch?v=WuuBKUbucwk

(You can watch in HD 720p)


thanks!!!

eldany
07-13-2010, 11:46 AM
that's strange.
It works ok in 2010...may be a 2011 bug?

SkateFreak
07-13-2010, 03:55 PM
solved it! after many many hours of playing with the sub obj. settings i just FLIPPED
all the polygons and now its working. i don't know who flipped it in the first place,
but everything is ok now :)

CGTalk Moderation
07-13-2010, 03:55 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.