PDA

View Full Version : i can't drag edge using insert edge loop tool.why?


asadtariq
06-29-2010, 02:45 PM
i was working on helmet as instruct in tutorial.but during addition of edge i couldn't drag the edge.and there is no change in object.please help me.

DarkAlexF
06-30-2010, 12:49 AM
i was working on helmet as instruct in tutorial.but during addition of edge i couldn't drag the edge.and there is no change in object.please help me.
I found that you can just click on the verticle line to which it is being added and it will be made.

CGTalk Moderation
06-30-2010, 12:49 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.