PDA

View Full Version : Export from Zbrush to Maya


Xetil
06-21-2010, 03:53 PM
Hi,
i have a problem when i export my model from Zbrush and import it in
Maya. I have done the same before but sometimes it wont work and i
cant figure out whats wrong. There is no error message or anything
when i import it in Maya, the model is simply not there. And when i try to
select the area the model is suppose to be, i can see the poly count etc.
The model just seem invisible. Has anyone come upon a similar problem
before or have any advice for me?

RabbidCheeze
06-21-2010, 09:47 PM
Sounds like the models normals might be flipped? I believe theirs a setting in zbrush tool-export, or in preferences, to solve that

Xetil
06-22-2010, 04:54 PM
thank you for reply, i will try that..

CGTalk Moderation
06-22-2010, 04:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.