PDA

View Full Version : QiuckTime Render


interstella
06-21-2010, 03:42 AM
Whenever I render in QuickTime the quality seems low.
I do have the render settings at the highest ( production quality) and
the compression setting at H.264
How can I get a better quality QuickTime render?

EightBit
06-21-2010, 04:49 AM
If you are on a PC, render to individual files and convert to QT.
Or.
Render to avi and playback in QT (for better playback controls).
I've never had any success render directly from Maya to QT (which I would only do for playblasts). Maybe someone else will have a successful technique.

CGTalk Moderation
06-21-2010, 04:49 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.