PDA

View Full Version : Shapes


bretik
06-16-2010, 09:54 AM
Hi,
please can someone tell me how can I add a more shapes nodes to one object?
For example I have circle and 4 arrows, as a main controller, and I want add these arrows as anothers Shapes, so I will have just one object for selecting, but 5 pieces of curves.
Sorry for bad eng.
Thanks.
Casper

bretik
06-16-2010, 10:50 AM
OK have IT, display Shapes in Outliner and just put it under the main, I dont have more shapes but its better then worst.

djx
06-16-2010, 02:02 PM
You can parent shapes to transforms using this mel command (first select some shapes then select a transform)

parent -s -r;

David

bretik
06-20-2010, 02:33 PM
Thanks man. This is it! :)

CGTalk Moderation
06-20-2010, 02:33 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.