PDA

View Full Version : rendering images out


vallaha
06-14-2010, 12:50 PM
i need to render out 300 frames but only one renders at a time. how can i set up rendering so as all 300 frames render out one after the other?

cheers

kiryha
06-14-2010, 02:07 PM
Render> batch render

But before batch render setup Render global properly.

vallaha
06-14-2010, 02:47 PM
cheers its working only my image sequense plays back using Fcheck. i cant open it in qt. i think tiff files cant be read? my error message reads, Operation could not be completed. (OSStatus error -2003.)

any suggestions

kiryha
06-14-2010, 04:20 PM
U can try to convert your tiffs to another formats with fcheck.
But QT should understand tif.

CGTalk Moderation
06-14-2010, 04:20 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.