PDA

View Full Version : Have a problem with maya command line render


idm
06-14-2010, 03:38 AM
OS : windows 7 64 bits
maya2010

when I tried to use command line render, it keep saying

'render' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

I already added system variable path for maya bin folder.
when I recheck on cmd with "path" command, maya path is there. But the command just not recognized.

my variable

C:\Program Files\Autodesk\Maya2010\bin\; c:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTSystem\;

either "\" at the end or not, won't work too.

anyone has solutions for this

Thank You.

CGTalk Moderation
06-14-2010, 03:38 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.