PDA

View Full Version : Zbrush 3.5 R3 bugs


TTYO
06-13-2010, 05:06 AM
Hi I just got Zbrush 3.5 R3 but however I have encountered some problems.

I find that the plugins that are said to be installed with the program are not loading at all. Another question is when I click import an image to do some projection master paint. It doesn't respond at all!

Help!

Gorrum
06-17-2010, 07:39 PM
What plugs are you talking about? Your ZBrush is legal or cracked?

CGTalk Moderation
06-17-2010, 07:39 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.