PDA

View Full Version : Portfolio Banner


scott2753
06-10-2010, 02:30 AM
I went for the premium membership on CG Society *woot* lol, uploaded the banner several times, hit save, yet it doesn't show up. Any ideas?

salmonmoose
06-10-2010, 04:45 AM
I can see it ... try a hard-refresh on the page?

scott2753
06-10-2010, 11:13 AM
I can see it ... try a hard-refresh on the page?

Yes thank you, I saw it too much later, just took a while ;)

CGTalk Moderation
06-10-2010, 11:13 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.