PDA

View Full Version : portfolio banner doesnt update


Joachim
06-07-2010, 05:30 PM
Hi, I see my portfolio banner at the top doesn´t change. Is this a common problem? It seems to be updated on all my other pages, inside the manage pages, but not the portfolio itself.

any tips ?

thanks
Joachim

Kirt
06-07-2010, 07:38 PM
Are you a CGSociety member? It's pretty much spelled out right there on the banner that is visible.

Plus if you'd have spent 5 minutes looking in the Support forum before posting the question, you'd have found where someone asked the same question and already received and answer.

Joachim
06-07-2010, 08:03 PM
Yes you are right, sorry.
thanks for the friendly answer :surprised

Ill make sure I read the forum before I ever open my mouth here again, sorry.

CGTalk Moderation
06-07-2010, 08:03 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.