PDA

View Full Version : Zbrush Rigging with multiple subtools


Philly13
06-04-2010, 10:07 AM
Hi, I'm trying to rig with Zspheres but on a mesh with multiple subtools, is this possible? I'm only asking as I prefer to use this method than Transpose master, since I feel it yields better results. :) Thanks in advance.

plunq
06-09-2010, 10:13 PM
I use Transpose master to combine all my subtools into one mesh. Then rig and pose that mesh. Once I'm done, save out the rigged mesh and then use Transpose master again to pose all your original subtools using the saved pose.

Hope that made sense. :)

CGTalk Moderation
06-09-2010, 10:13 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.