PDA

View Full Version : setting up lighting


vallaha
06-03-2010, 02:44 PM
how do you set up a daylight system as in 3ds max? can it be done in maya 2008?

InfernalDarkness
06-03-2010, 10:23 PM
There are two ways:

1. Open Maya. Press "F1" for help.

2. Google "Maya Sun/Sky".

CGTalk Moderation
06-03-2010, 10:23 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.