PDA

View Full Version : Creating an HDR light probe within Maya


VanqR
05-13-2010, 08:26 PM
Would anyone know how to make an HDR probe of a scene within Maya?

Currently the closest I have gotten is making a mirror ball within Maya and rendering out separate exposures of it, then taking the images into HDR Shop. However, for a large number of scenes it becomes quite tedious, so I was wondering if there is an easier way to do it?

Any help would be greatly appreciated :) .

malloriwooseung
05-14-2010, 06:32 AM
Would anyone know how to make an HDR probe of a scene within Maya?

Currently the closest I have gotten is making a mirror ball within Maya and rendering out separate exposures of it, then taking the images into HDR Shop. However, for a large number of scenes it becomes quite tedious, so I was wondering if there is an easier way to do it?

Any help would be greatly appreciated :) .

you can use Lume shader for Mentalray

follow link

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=100033

http://www.lume.com/manual/html/WrapAround.html

VanqR
05-15-2010, 09:52 PM
Ah, that worked out perfectly, thanks!

CGTalk Moderation
05-15-2010, 09:52 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.