PDA

View Full Version : How reset scale value to 1


cmortier
05-23-2002, 08:03 PM
I have modeled an object a lot too big for the scene I want to use it on.
So after importing I scale it down from 1 to 0.1 in x, y and z. But now I want to reset it's scale to 1 but without changing it's size this time, how can I do it ?

john
05-23-2002, 08:30 PM
on the right hand side of the interface choose >Transform>Freeze Scaling (something or other)

regards

John

cmortier
05-23-2002, 09:21 PM
On a simple object, it's working fine. But I applied the scale on the model (selected in branch mode) to downscale the complete model. But if I freeze it, It don't return to 1.
Must I downscale every part of the model one at a time, or are there a faster way ?

CGTalk Moderation
01-13-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.