PDA

View Full Version : Using Dynamics with muscle


martinf430
04-14-2010, 12:42 AM
Hi i have a character with a dynamic tail setup using hair to drive an splineik for the tail .the problem i am having is when i add muscles to my skin as an influence it stops the tail from working properly as soon as i check use components. ic tried also converting the maya skin cluster to a cmuscle skin and it has the same effect. when i check use components back off the tail works fine but the muscles obviously stop working. does anyone have any solutions?
Thanks

Aikiman
04-14-2010, 02:46 AM
try the character setup forums.

martinf430
04-14-2010, 01:11 PM
Yeh iv tried there but no1 seems to b able to help so i thought the problem may be in the dynamic set up

CGTalk Moderation
04-14-2010, 01:11 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.