PDA

View Full Version : Max to Vue Importing Geometry


Zom-B
04-05-2010, 11:36 PM
Hi all,

I have been hunting for some answers, maybe someone can help me out here. I am trying to get a scene from Max into Vue. I have a camera from Max which I can sync up in Vue, however when I Import in the Geometry doesn't match what I had in Max. It is off by a lot. I thought it might be a units issue, and although I can change the units and get it closer, I still have not been able to line it up correctly. Thanks for anyone who might be able to point me in the right direction. I am using Max 2010 and Vue 8.

Zom-B
04-07-2010, 09:37 PM
Well I found a way to do it. It's sort of awkward though.

CGTalk Moderation
04-07-2010, 09:37 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.