PDA

View Full Version : Motion Blur in post


VTeixeira
04-05-2010, 08:15 PM
Hello everyone,
I've started to render my water shapes and I've created 3 render layers:
mattePass
occlulisonPass
colorPass (waterBody)
All this in Maya.

My question is related with the Motion Blur, what process should I follow to put motion blur in post. Do I need an extra render layer in Maya?

Really appreciate some tip.
Thanks

ChristopherP
04-05-2010, 08:20 PM
what you need additionally, is a 2d motion vector pass.

if i remember correctly this one should work just fine with the vectorBlur-node in Nuke...


c.

thatoneguy
04-07-2010, 04:30 PM
vector blur is... ok. If you do a lot of 3D compositing and need to do a lot of post motion blur pick up Reel Smart Motion Blur. It's far superior to the nuke option.

CGTalk Moderation
04-07-2010, 04:30 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.