PDA

View Full Version : Is it film or pal if I have sequences?


Sapphire
04-04-2010, 09:03 AM
If I FileIn image sequence, lets say 100 images, what should I choose in framePerSecond, should I use Film or PAL ( since we are using PAL not NTSC ).

Do we use Film only if we FileIn avi or mov etc ?

Thank you.

scrimski
04-04-2010, 11:27 AM
If I FileIn image sequence, lets say 100 images, what should I choose in framePerSecond, should I use Film or PAL ( since we are using PAL not NTSC ).If you use PAL, you should use a PAL or custom framerate of 25, not a film framerate of 24.

Do we use Film only if we FileIn avi or mov etc ?It doesn't matter what file format you FileIn, it's about the framerate.

Sapphire
04-05-2010, 09:24 AM
scrimski,

Thank you very much.

CGTalk Moderation
04-05-2010, 09:24 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.