PDA

View Full Version : Rendering a sequence on one image


andytroz
03-25-2010, 06:23 PM
Hello,

Is there any way to render say a 9 frame sequence on a single image? Think of a 3x3 image grid.

Best,
Andy.

Mylenium
03-25-2010, 07:49 PM
Not that I know. This would have to be handled via a special I/O format similar to the old filmstrip format. You can, of course, always create one huge comp and sequence the clips to get the effect...

Mylenium

CGTalk Moderation
03-25-2010, 07:49 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.