PDA

View Full Version : uncorrect multi-pass in 3d-max


maxmaya5
02-27-2010, 11:34 AM
1-i use vue8 xstream in 3d max 2010 the rendered multi-pass is so bad
is there is any way to fix it ?
2- the 3d max camera when i export it to vue Does not exist in its place s there is any way to fix it ?
thank you

Zeuhl
03-24-2010, 08:30 AM
Unfortunatly, vue is unable to antialias buffer inside max or maya etc... So back to Vue if you want clean buffer.

CGTalk Moderation
03-24-2010, 08:30 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.