PDA

View Full Version : Digital Fusion & AFX plugins


durexlw
08-30-2003, 07:53 PM
Hi all,

Digital fusion is capable of managing AFX plugins, but I don't find anything in the manual on how to add them. Any of you guys succesfully tried this?

I tried adding AFX plugins to the Digital fusion directory, but nothing loads up... I hope it wasn't a hell of alot coincidence, so just these three plugins I tried wouldn't load...

Thanks in advance,
Andy

durexlw
08-30-2003, 08:56 PM
Sometimes the most simple sollution can't be seen...

Just found an answer to my own question. There's a AEPlugins directory in Digital Fusion... guess what you need to put there...

Cheers,
Andy

CGTalk Moderation
01-16-2006, 12:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.