PDA

View Full Version : Help with Zbrush and maya


GERSITH
02-03-2010, 05:14 PM
Hello

-A did a model in maya and exported to zbrush .obj
-Imported to zbrush
-Subdivide 3 times
-Sculpted
-Delete subdivide ( to maintain same number of polygons)
-Open in maya .obj exported from zbrush, The model is diferent.

How i can keep the same model

thanks

Lizzard4000
02-05-2010, 01:21 PM
wheres the difference?

GERSITH
02-08-2010, 04:47 PM
Hi Lizzard4000

You can see in the last picture, the geometry its small
a want the geometry keep same

Bye

EricChadwick
02-13-2010, 02:50 PM
That's just the way ZBrush works, it deforms all the levels while you work. You could easily deform the new mesh to match the old one, if you needed to.

CGTalk Moderation
02-13-2010, 02:50 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.