PDA

View Full Version : hotkey for new keyframe


Aleque
01-16-2010, 02:06 PM
Sorry but I could not find any hotkey for making a new keyframe on the timeline (for animating opacity, size, position, etc.)

Anyone knows what it is?

Thanks in advance

scrimski
01-16-2010, 02:41 PM
Something like Alt+Crtl+shif+P for position, +t for opacity and s for scale.


Not really sure about it though.

ToddKopriva
01-16-2010, 06:22 PM
Add or remove keyframe at current time:
Alt+Shift+property shortcut
Option+Shift+property shortcut

See this table for the property shortcuts for the properties that have them (http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0/WS3878526689cb91655866c1103a9d3c597-7987a.html#WSC7D641E7-9D54-444a-861C-9029F3B51518).

For more information, see "Set or add keyframes" (http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0/WS3878526689cb91655866c1103906c6dea-7dffa.html).

Aleque
01-16-2010, 08:31 PM
Add or remove keyframe at current time:
Alt+Shift+property shortcut
Option+Shift+property shortcut

See this table for the property shortcuts for the properties that have them (http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0/WS3878526689cb91655866c1103a9d3c597-7987a.html#WSC7D641E7-9D54-444a-861C-9029F3B51518).

For more information, see "Set or add keyframes" (http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0/WS3878526689cb91655866c1103906c6dea-7dffa.html).

Thank you alot, sir! :)

CGTalk Moderation
01-16-2010, 08:31 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.