PDA

View Full Version : problems about modeling grass


Bigmagic
12-14-2009, 02:44 PM
Hi.I have a problem with the grass.
If I make each single grass,it will take too much memories of my computer.Who do your guys do with this?

Animasta
12-14-2009, 09:28 PM
Do it the smart way, use a fur/hair system. Or if you're using Maya, you can also use paint effects.

CGTalk Moderation
12-14-2009, 09:28 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.