PDA

View Full Version : Camera Chip


elay
11-15-2009, 01:38 PM
Hi

I have a question about some Camera settings.

for a few days i get some Backplate and a HDR from a Photographer with some Details about the Photos i get.

I get the Informations about the Lens, lets say a 45mm Lens and information about the Chip of the PhotoCamera: 24mm x 36mm.

The Lens is for me is no Problem to set it in the Camera settings but where i have to put the Chip settings in the Maya Camera ??

Please can someone help me or give me a tip how to use the Chip Information.

thanks alot

iduna79
11-15-2009, 02:17 PM
Film Back --> Camera Aperture
You have to convert mm to inch. Easy on Google.

elay
11-15-2009, 02:42 PM
Thanks iduna

CGTalk Moderation
11-15-2009, 02:42 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.