PDA

View Full Version : extract command


khuda
11-09-2009, 02:44 PM
What does extract command does in polygon modelling in mesh menu in maya. My faculty does not taught us this.

khuda
11-09-2009, 03:17 PM
ok.I know this now. Is it different from nurbs modelling -->duplicate nurbs pacthes.

CGTalk Moderation
11-09-2009, 03:17 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.