PDA

View Full Version : RSS feeds are empty for me


noddyt
10-29-2009, 04:09 PM
I've had empty RSS feeds for the showcase gallery section for a couple of days now.

I've tested a few other feeds and they seem to be empty as well.

The feeds are downloading and have a title, but no articles.

khendar
10-30-2009, 01:32 AM
I have just tried several forums from the Galleries to the General Discussion forums in Google Reader and they all seem to be working fine.

Have you tried different RSS readers ?

noddyt
10-30-2009, 04:35 AM
My humble apologies.:blush:

It turned out to be a very strange and particular bug with my firefox profile affecting nothing but rss feeds from this website(?!?)

Thanks for the advice.

JohnnyRandom
10-30-2009, 08:10 PM
It turned out to be a very strange and particular bug with my firefox profile affecting nothing but rss feeds from this website(?!?)

I am getting it to in firefox 3.5.4 what did you do to fix it?

danbaiton
10-31-2009, 03:53 PM
Yup Im getting it also, and all my other rss feeds seem to be working.

evanfotis
11-01-2009, 11:32 PM
another addition of lost cg society forum feeds.
Using firefox 3.0.15 and Sage 1.43 rss reader.
All cgs feeds are empty lately and since all other feeds work properly..I thought that they were discontinued...

salmonmoose
11-02-2009, 12:02 AM
Those with issues, please post the URLs you are expecting to find feeds at.

evanfotis
11-02-2009, 10:25 AM
u must have done something 'cause 2day all cgs feeds work!

CGTalk Moderation
11-02-2009, 10:25 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.