PDA

View Full Version : How to make 3dsmax8 support. Net


czweb
10-09-2009, 03:19 AM
How to make 3dsmax8 support. Net

denisT
10-09-2009, 04:39 AM
How to make 3dsmax8 support. Net

upgrade at least to max 2009...
(don't waste you time. 3ds max 8 is the past)

CGGD
10-09-2009, 05:06 AM
Max9的sdk里面有.net插件的源代码,你可以尝试移植到max8

czweb
10-09-2009, 08:04 AM
Max9的sdk里面有.net插件的源代码,你可以尝试移植到max8


怎么移值,你弄过吗?

CGGD
10-09-2009, 08:17 AM
没试过,有可能更换成max8的sdk的头文件和链接文件重新编译就能用,但是我没试过,不确定可以这么做,如果你打算自己重写的话,那是肯定可以写出来的:bounce:
不过我目前的水平还做不到自己封装.net到max里,看你运气了,晚上我回家可以试一下看看,公司使用的最低版本是max9

PEN
10-09-2009, 11:58 AM
If there was something said here that would help others could you please translate it to english for us.

CGGD
10-09-2009, 12:02 PM
:bounce::bounce: pen!!!:eek::eek:

i am your fans
You are my idol
but,very soory ,my english very poor....

PEN
10-09-2009, 12:09 PM
Thanks:) I bet my Chinese is worse then your English.

CGGD
10-09-2009, 04:56 PM
I have tried my idea
bulid max9 Sdk 's “\samples\maxscript\mxsdotNet” Vcproject use max8 Sdk's include and lib
Unfortunately
this samples have some error on Max8SDK

Because I am a SDK novice, I can not fix it

我试了下,直接换成max8sdk无法编译,会有一大堆错误,因为我是sdk 和c++新手所以我没法修正这些错误。

iriska280789
10-11-2009, 01:38 PM
Why do you need 3dsmax8? Autodesk 3ds Max 2009 is really better

CGTalk Moderation
10-11-2009, 01:38 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.