PDA

View Full Version : Do Maya Users need Nuke?


Sapphire
09-24-2009, 02:46 PM
Hi all,

After Maya 2010, do we need Nuke or Tokic is enough?

Thanks.

beaker
09-28-2009, 10:08 AM
If your just compositing your own work then yea, Toxik is enough.

Sapphire
09-28-2009, 05:48 PM
What if I want to composite work from other people who use another 3d application.

beaker
09-28-2009, 06:36 PM
a 2d image is a 2d image, why does it matter where it came from?

Sapphire
09-28-2009, 09:35 PM
I am sorry maybe I did not get you when you said
( If your just compositing your own work then yea, Toxik is enough. )

Bmoner
09-28-2009, 11:05 PM
Some people prefer one program over the other. Nuke and Fusion tend to be more popular in production pipe-lines for visual effects houses.

But if it's your own stuff, and your job or the client isn't requesting a certain program to be used, then any good compositing program will do...which is why he said Toxik is enough.

Sapphire
09-29-2009, 08:15 AM
Bmoner

Thank you for the explaination, now I got it :) .

CGTalk Moderation
09-29-2009, 08:15 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.