PDA

View Full Version : dotNet checkButton?


PEN
09-01-2009, 04:44 PM
Is there such a thing or do we just manage a standard button some how?

PEN
09-01-2009, 04:48 PM
Never mind. I always do that. I looked through the props and missed checkOnClick.

Kameleon
09-01-2009, 06:20 PM
Hey Paul,
Use a checkbox or a radiobutton and set it's appearence to Button :)

Check this for more info: http://tech-artists.org/forum/showthread.php?t=532&highlight=radiobutton

Cheers

PEN
09-01-2009, 06:58 PM
Interesting, I wonder if there is any great difference in what I'm doing.

CGTalk Moderation
09-01-2009, 06:58 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.