PDA

View Full Version : Thanks, but...


virtual.reality
08-06-2003, 11:37 AM
Thanks for the help, but I got no information about how to create a new sprite sequence, which later I can load to the scene.... any idea? Or I can use only the sprites included to Maya 4?

Jozvex
08-07-2003, 02:21 AM
Here, try this site:

http://www-viz.tamu.edu/students/charu/617/main.html

Or try using the Search button to search the forums.

virtual.reality
08-07-2003, 01:57 PM
You solved my problem, thanks! Its a great tut. about sprites!

CGTalk Moderation
01-15-2006, 08:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.