PDA

View Full Version : I ve not understood how I' ve to do for post on the shocase3d forum


prismatic
08-21-2009, 03:11 PM
I uploaded image on my portfolio and description etc.. but when i open the showcase 3d forum I' ve not the button : " new thread " I only have " post image via portfolio " but when I click this buttom , the portfolio page is opening but I don't know what to do.Hope someone can help me.

thnx


Fabio

scrimski
08-21-2009, 03:32 PM
http://forums.cgsociety.org/showpost.php?p=3402488&postcount=2 (http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=79&t=782845)

prismatic
08-21-2009, 05:00 PM
I' ve done that, but I received not answer. I think my rendering is not bad so I don't think the image has ben not accepted.

What can I do?

regards

Fabio

khendar
08-22-2009, 03:22 AM
If you look at your piece in your Portfolio, it says at the bottom "Not submitted to CGTalk Gallery" This means that you have not checked the box at the bottom of the "Submit Image" page which submits the piece for validation by our gallery moderator:

Please follow the instructions in this post:

http://forums.cgsociety.org/showpost.php?p=3402488&postcount=2

CGTalk Moderation
08-22-2009, 03:22 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.