PDA

View Full Version : Snow Leopard and Shake,will it work?


Sapphire
08-17-2009, 10:24 PM
Hi all,

Any idea if Shake will work on Snow Leopard?

Thank you.

DELTAadmin
08-18-2009, 12:17 AM
Shake 4.01 is universal binary, this way it should work under Snow leopard, which is intel only

beaker
08-19-2009, 03:22 AM
Shake 2.5.1 still works in Vista and Windows 7, so I don't see why 4.1 won't work under Snow Leopard. The only thing I wouldn't count on is Quicktime support to fully work since it is a ground up rewrite and 64 bit. Quicktime in Shake was implemented using a very old api in the first place which is why it frequently breaks even under Leopard.

-deke

Sapphire
08-21-2009, 05:10 PM
DELTAadmin & beaker,

Thanks alot.

RiKToR
08-31-2009, 03:40 AM
According to some people at VFX Talk it works fine.

beaker
08-31-2009, 04:10 AM
yea, it seems to work fine.

dragon_little
09-08-2009, 02:49 PM
works much faster than under Leopard !! highly recommend the snow kitty !

Sapphire
09-09-2009, 08:25 AM
nice information, thanks alot.

CGTalk Moderation
09-09-2009, 08:25 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.