PDA

View Full Version : "united states" isn't an option?


Rapsheba555
08-17-2009, 04:11 AM
When I went to sign up here, I had the darnedest time finding "United States" on the country selector. I looked through all the countries, and unless I'm mental, it's not on there, so I had to put Canada. If it IS on there, could someone direct me as to what name it is under, and if not, could it be fixed please? Thank ya. :D

khendar
08-17-2009, 06:01 AM
Its right there, between United Kingdom and Uruguay...

Rapsheba555
08-19-2009, 03:46 AM
um no, not quite.


http://i26.tinypic.com/2n653ya.jpg

khendar
08-19-2009, 03:54 AM
Depends which list you are looking at. The country list in the Portfolio Edit Personal Details section is slightly different.

You didn't happen to spot USA in that list you posted ?

Rapsheba555
08-19-2009, 05:16 AM
*headdesks*

did someone say "Hiding in plain sight?"

CGTalk Moderation
08-19-2009, 05:16 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.