PDA

View Full Version : What happened to the "profile" and "web" links?


halo
08-02-2003, 03:04 PM
they seem to have dissapeared from everyones posts....

Kirt
08-02-2003, 06:02 PM
Testing ...

Nope, they're still there
||
||
\/

halo
08-02-2003, 06:46 PM
nope...theyre missing here...heres the html code for the area where they should be...

<td><font face="verdana,arial,helvetica" size="1" ><img src="images/cgtalk/off.gif" border="0" alt="halo is offline" align="absmiddle">
<a href="member.php?s=&action=getinfo&userid=99" target="_blank">
</a> <a href="private.php?s=&action=newmessage&userid=99"><img src="images/cgtalk/sendpm.gif" border="0" alt="Click here to Send halo a Private Message"></a> <a href="search.php?s=&action=finduser&userid=99"><img src="images/cgtalk/find.gif" border="0" alt="Find more posts by halo"></a> <a href="member2.php?s=&action=addlist&userlist=buddy&userid=99"><img src="images/cgtalk/buddy.gif" border="0" alt="Add halo to your buddy list"></a>
<!-- $ post[icqicon] --> <!-- $ post[aimicon] --> <!-- $ post[yahooicon] -->
</font></td>
<td align="right" nowrap><font face="verdana,arial,helvetica" size="1" >
<a href="editpost.php?s=&action=editpost&postid=745440"><img src="images/cgtalk/edit.gif" border="0" alt="Edit/Delete Message"></a>
<a href="newreply.php?s=&action=newreply&postid=745440"><img src="images/cgtalk/quote.gif" border="0" alt="Reply w/Quote"></a>
</font></td>
you can see PM, search, buddy, edit and quote but no web or profile...

PiledotNET
08-02-2003, 09:30 PM
http://www.redpixel.hpg.com.br/profileandweb.jpg

leigh
08-02-2003, 11:39 PM
I still see them :shrug:

Kirt
08-04-2003, 10:09 PM
Is this the page you are looking at? (http://www.cgtalk.com/member.php?s=&action=getinfo&userid=99)

If so ...

(1) You are looking at the profile page, therefore the profile link would be redundant.

(2) You have no web page defined in your profile (http://www.cgtalk.com/usercp.php?s=), therefore no web link will be displayed.

Kirt
08-04-2003, 10:17 PM
<img src="images/cgtalk/off.gif" border="0" alt="halo is offline" align="absmiddle">

Also, try logging in first. It makes a big difference with the functionality of the site.

halo
09-10-2003, 03:00 AM
i was logged in...!

anyway...found out what it was, sort of

the two icons in question are blocked by the privacy/ad blocking dept of my firewall. Perhaps they are hosted on a different server or carry some non politically correct javascript. It doesnt happen to me on any other vbulletin forums...something unique to cgtalk?

CGTalk Moderation
01-15-2006, 07:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.