PDA

View Full Version : Mental Ray deciding it only likes one cpu


cgbeige
07-23-2009, 11:34 PM
I am getting the occasional problem with Mental Ray where it mysteriously decides to just use one CPU/core as opposed to the 16 specified in the render command. It seems to be happening more lately with 32-bit EXR files and I'm not sure why. Is this some sort of bug that people are aware of?

cgbeige
07-24-2009, 12:17 AM
this might be a problem with Frantic Deadline - looking into it.

CGTalk Moderation
07-24-2009, 12:17 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.