PDA

View Full Version : Does Combustion 2008 clamp exr float images?


Morne
07-18-2009, 09:04 PM
Hi all

Well like the title says. Does it clamp full float or even half float images? In particular exr files. I donít seem to be able to get the full range of my exr files. Is there a setting Iím missing or is it a feature Combustion is missing?

Best regards,
Morne

PiXeL_MoNKeY
07-20-2009, 10:09 PM
Combustion supports float in the 0.0-1.0 range, only so no overbrights. If you want a true float workflow from Autodesk you would need to look at Toxik.

-Eric

visualz
07-21-2009, 06:01 PM
if you need to work in float in combustion, the RPF file format will behave a lot better than EXr

/gD

CGTalk Moderation
07-21-2009, 06:01 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.