PDA

View Full Version : Removing a category from the Customize menu?


fabman
07-23-2003, 06:18 PM
I did a Script but after a few versions I changed the category name of it, and now I have two different categories in the customize menu, anyone knows how to remove the old unused one?.

Thanx in advance

LFShade
07-23-2003, 06:24 PM
There's still an orphaned .mcr file in your macroscripts directory. Get that out of there and you'll lose the unwanted category:)

RH

fabman
07-24-2003, 10:36 AM
Great!, Thanx a million!, I already tried looking for an orphan script, but I didn't realized that the max changed the name of the file of the script, so finally I found it!!!.. :-)

Thanx again!.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 06:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.