PDA

View Full Version : Procutter problem


iwkya
06-13-2009, 02:39 AM
Hey guys,

Im using max 2010 and when i cut anything with procutter i get a very noticible split rather than an invisible one, its makes it hard to break things as before there broken you can see the lines where it splits.

I know its a stupid setting of something but its really annoying as it don;t do it in max 2009..

Pic here

http://www.iwkya.co.uk/files/grr.jpg

CGTalk Moderation
06-13-2009, 02:39 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.