PDA

View Full Version : Prman add shader


nicholasgsa
06-11-2009, 03:30 PM
Hello everyone :
I am new to prman , i add myself shader with slim report error , ERROR: Error running C:/Program Files/Pixar/RenderMan-Studio-1.0.1-Maya2008/bin/toslim.exe: S04002 {ERROR} NO MESSAGE: ID not found in message file. C:\Program Files\Pixar\RenderManProServer-13.5.2/etc/messages/s.msg (No error)
I try to use toslim command and report error S04002 {ERROR} NO MESSAGE: ID not found in message file.
can somebody help?:cry:
Thank you very much in advance

2stepdmb
06-11-2009, 11:56 PM
Is this a shader that you wrote and compiled outside of RenderMan Studio? If so, most likely you'll need to recompile the shader with the -back flag:

shader -back foo.sl

This should compile the shader to be pre-13.5 compatible.

Ian

nicholasgsa
06-12-2009, 02:06 AM
it works perfectly fine now!
thanks a LOOOOOOT!!! :)

CGTalk Moderation
06-12-2009, 02:06 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.