PDA

View Full Version : Select by object in Modeler?


one333
05-09-2002, 03:50 PM
If I have a sphere, and a cube, in the same layer in modeler, how can I just select the sphere without lassoing. Just byclicking on it-selecting by object like in layout or Maya.

Chewey
05-09-2002, 03:59 PM
Just select a single polygon on one of the objects and then select the " ] " key (no quotes).

Next select the " - " key (no quotes)

ursa
05-09-2002, 04:02 PM
You could click on one edge and then hit the right bracket "]"
key to select the connected polys, or you could give each part
a surface name and select that in the Statistics panel.

hth

ursa

CGTalk Moderation
01-13-2006, 06:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.