PDA

View Full Version : Camera Background Color


faceves
05-04-2009, 07:50 PM
So I'm working on a scene where there are no lights and I use the camera background color as my backdrop. When I render out a single frame I see the color of the background, but when I batch render the background is black instead of the sky blue color I want. Is there any way to get the camera background color to show up in my batch renders? BTW I am rendering using global lighting as there are no actual lights in the scene. Any help would be much appreciated.

venomgfx
05-10-2009, 12:30 PM
could you specify which software are you working on?

CGTalk Moderation
05-10-2009, 12:30 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.