PDA

View Full Version : Integration Step + RealFlow


grury
04-30-2009, 08:50 AM
Hi all, posted it on the PFlow thread but I guess it got lost,

When importing meshes, particles or objects from RealFlow, an Integration Step lower than 1 frame in ParticleFlow screws up the whole flow.
Has anyone else experienced this?

Cheers,

Carlos

SoLiTuDe
05-05-2009, 05:23 AM
Haven't tried, but i'm going to assume that since realflow files are stored on a single frame basis, it doesn't know what to do in between frames... would be cool if there was a way to interpolate. Might want to see if the krakatoa file loader will do anything different (assuming you're using the reaflow operators)

grury
05-05-2009, 07:54 AM
Hey Ian,
That shouldnt be the problem as when you load a SD sequence it imports the objects and creates a keyframe per frame, so there shouldnt be any issues interpolating as all the objects are part of the Max scene.
It may be the case with MeshLoader, as mesh is link to external files.

Cheers

CGTalk Moderation
05-05-2009, 07:55 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.