PDA

View Full Version : Vray 1.50 SP3, different renderelement names?


legie
04-14-2009, 02:10 PM
Hi there,
is it true that the VRay renderelement names in Maxscript are different for the new Vray 1.50 Servicepack 3? Everything seems to be changed from VRay_ElementName to VRayElementName?!

Is there an elegant way to set renderelements with mxs and make my code work for all service packs?

Where can I read about these changes in the SP3? I checked the docs that come with Vray and the sdk docs but couldn't find anything.

Thanks, Lena

legie
04-14-2009, 02:18 PM
Ok, on the second read I found it in the vray_changelog.txt:

"Render element names reverted to VRay* (without underscore);"


that's annoying...

ZeBoxx2
04-14-2009, 03:50 PM
I'd imagine all of the answers are available from the developers, but it should just be a simple check for the version and toggling names based on that, no?

CGTalk Moderation
04-14-2009, 03:50 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.