PDA

View Full Version : from MB>LW! how do you do that?


KHALID
07-11-2003, 06:31 PM
Hi,
I am a new user of MB & its just great. I am trying in get it to integrate with LW7.5 on the Mac platform, every thing works great so far with the plugins from LW to MB, now I did my animation and every thing is ploted & ready to go to LW, when I try importing to LW with the Plugin, no animation is transferred, And all the bones are out of place, so basically nothing is right !! Any wan nows what I did wrong ? Or what are better steps to do so I don't have this problem?
Thanks a lot for the support:)

sensai2nd
07-11-2003, 06:44 PM
"merge" your fbx file with your originl scene file . . . don't use "import".

Peace.

KHALID
07-11-2003, 06:59 PM
Thanks a lot,
I'll try that!!:D

LFGabel
07-11-2003, 11:30 PM
Try this thread:

http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=69923

KHALID
07-12-2003, 08:11 AM
Thanks a lot guys,
I works great! I apresiate the help..:beer:

CGTalk Moderation
01-15-2006, 03:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.