PDA

View Full Version : need a move pivot plugin


Jackmar
07-09-2003, 04:43 AM
Hi! I have been looking all over for a move pivot plugin but i cant seem to find one. I searched all over flay.com but i can only find a center pivot and it doesnt let me move the pivot myself. Eki's PlugPak only has one for layout. Does anyone have the url to a move pivot plugin or have any techniques on doing so?

Thx ahead of time :thumbsup:

robinson
07-09-2003, 04:52 AM
You wanna move your pivot in modeler ?
You don’t need a plugin for that, go to detail > layers > pivot….
(at least there it is in my UI)

ub52
07-09-2003, 04:53 AM
In Modeler goto the Detail tab and then under Layers click Pivot. You can then drag the pivot point wherever you want.

-ub52

Jackmar
07-09-2003, 04:55 AM
Oh... Ok I feel stupid now:annoyed: thanks for clearing that up!

CGTalk Moderation
01-15-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.