PDA

View Full Version : spacing tool - code


cgforliving
03-23-2009, 09:14 PM
Does anyone has the code for the spacing tool OR can guide me where I can find it in my installed directory.
Thanks

Piflik
03-23-2009, 10:11 PM
Since the spacing tool is part of Max itself and I am quite sure Autodesk doesn't want it copied, you won't find it in your installed files. Nor will anyone here, except maybe the people porgramming Max, know the code. And those won't tell you...

PiXeL_MoNKeY
03-23-2009, 10:51 PM
If it is a plugin then the code may be part of the SDK, but who knows. If it is a script then, it would probably be part of one of default macros installed in your ui folder.

Maybe you should ask for help in what you need rather than code, which may or may not be easily accessible.

-Eric

CGTalk Moderation
03-23-2009, 10:51 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.