PDA

View Full Version : Share your quadroped setup know how!


jonnymac
07-08-2003, 01:25 PM
OK guys, i've done a rough model of a horse , but when it comes to character setup i'm worse than i am at modelling, and that is saying something!!!

So here is your chance to share your collective knowledge with me. Tell me how to build a quadroped setup!


:applause:



(again, sorry for kak model!)

Atwooki
07-08-2003, 05:56 PM
Could start by downloading the 'TSMtubehorse' file from:
'The Setup Machine for Maya' website, and analysing that...

Atwooki

jonnymac
07-08-2003, 07:30 PM
:thumbsdow

no worky, only got Maya 4 at the mo.

Atwooki
07-08-2003, 08:25 PM
Check this out then - not too expensive....

http://www.lostpencil.com/apprentice.html

Atwooki

CGTalk Moderation
01-15-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.