PDA

View Full Version : I want LScript Commander for Modeler!


NanoGator
07-08-2003, 07:42 AM
Sorry dudes. Up late. Doin lotsa repetetive stuff. If I were doing this in Layout I'd be using LScript Commander.

Just needed to vent. ;)

(though hearing "Oh it's there, you just dont know where the button is would relieve my sleepy mind :love: )

wizlon
07-08-2003, 10:26 AM
Me too!

I dont think we'll ever get it though.

CGTalk Moderation
01-15-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.